social imagesocial image
БЛОГ

Важноста на тренажниот процес за развојот на децата

Тренингот е сложен и систематски процес кој е составен дел во едукацијата од областа на секој вид танц. Тренерот е должен да го спроведе тренингот со добро познавање на методите, задачите, постапките и целите на тренажниот процес.

Прочитај повеќе

Одлични вести: Продолжуваме со хип хоп тренинзи во сала!

По долгата пауза предизвикана од рестриктивните мерки за заштита од корона вирусот , конечно продолжуваме со тренинзите во затворен простор.

Прочитај повеќе

Интернационален ден на танцот

Нека ни е среќен светскиот ден на Танцот. Танцувањето значи среќа , мотивација , креативност , дисциплина, другарство. Танцот не е причина за болест, туку најважниот фактор за градење на здрава нација и здрави генерации.

Прочитај повеќе