social imagesocial image
БЛОГ

Интернационален ден на танцот

Нека ни е среќен светскиот ден на Танцот. Танцувањето значи среќа , мотивација , креативност , дисциплина, другарство. Танцот не е причина за болест, туку најважниот фактор за градење на здрава нација и здрави генерации.

Прочитај повеќе

Кои се придобивките од танцувањето?

Социјализација и тимска работа, координација, флексибилност и подобрена моторика, подобрена издржливост, сила и мускулен тонус, подобрена функција на белите дробови и срцето

Прочитај повеќе

Нова хипхоп група за дечиња на возраст од 8-11 години

Поради огромниот интерес за хипхоп танц, од 15.05.2021 започнуваме со уште една нова група за дечиња на возраст од 8-11 години.

Прочитај повеќе