social imagesocial image
КОНТАКТ
ЛОКАЦИЈА 1: Аеродром (Мичурин)
ЛОКАЦИЈА 2: СЦ Борис Трајковски
КОНТАКТ  ИНФОРМАЦИИ

Пишете ни порака

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Телефон

+38970207206
+38978290612

Е-пошта

brejkaleg@gmail.com contact@breakaleg.com.mk

Социјални мрежи