social imagesocial image
ПРОГРАМИ

ХИПХОП

Возрасните групи за хипхоп почнуваат од 4 години. Групите се 4-7 години, од 8-11 години, од 12-15 години и хипхоп за возрасни.

БАЛЕТ ФИТ (Борис Трајковски)

Балет-фит подразбира вежби инспирирани од класичниот балет во комбинација со јога, пилатес и многу истегнување, приспособени за девојки што никогаш не се сретнале со оваа активност.

СВАДБЕН ТАНЦ

Подготовка за првиот свадбен танц на младенците. Нудиме и професионален настап на свадба и анимирање на гостите.
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИТЕ

ЛОКАЦИЈА 1: Аеродром (Мичурин)

ГРУПА4-7 ГОДИНИ8-12 ГОДИНИ13-16 ГОДИНИВОЗРАСНИ
HIP HOP
(advanced level)
ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА
18:00
(нема слободни места)
ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА - ПЕТОК
19:00 - 20:00
(нема слободни места)
ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА - САБОТА
О.У. 11 Октомври
20:00 - 21:00
(нема слободни места)
ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА
21:00 - 22:00
(HipHop Advanced)
HIP HOP 
(Intermediate & beginner level)
ВТОРНИК - ЧЕТВРТОК
О.У. 11 Октомври
18:00 - 19:00

(НОВА ГРУПА / УПИСИ)
ВТОРНИК - ЧЕТВРТОК
19:00 - 20:00

(нема слободни места)
ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА - САБОТА
Нова Железничка
20:00 - 21:00
(5 слободни места).
ВТОРНИК - ЧЕТВРТОК
21:00 - 22:00
(ХипХоп за родители
30+ години)
HIP HOP 
beginner level
ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА
(beginner level)
17:00
(5 слободни места)
ПОНЕДЕЛНИК-СРЕДА
19:00 - 21:00
(нема слободни места)
  
HIP HOP 
beginner level
ВТОРНИК-ЧЕТВРТОК
(beginner level)
17:00
(4 слободни места)
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТОК
20:00 - 21:00
(НОВА ГРУПА/УПИСИ)
/СВАДБЕН ТАНЦ
ПРИВАТНИ ЧАСОВИ

ЛОКАЦИЈА 2 : СЦ Борис Трајковски

ГРУПА4-7 ГОДИНИ8-12 ГОДИНИ8-12 ГОДИНИВОЗРАСНИ
БАЛЕТ ФИТ
HIP HOP
(Beginner & intermediate level)
ПОНЕДЕЛНИК-СРЕДА
18:00 - 19:00
(6 слободни места)
ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА 19:00
(нема слободни места)
/ВТОРНИК - ЧЕТВРТОК
20:00 - 21:00
(5 слободни места)
HIP HOP
(Intermediate & advanced level)
ВТОРНИК - ЧЕТВРТОК
18:00 - 19:00
(3 слободни места)
 
ВТОРНИК - ЧЕТВРТОК
19:00 - 20:00
(нема слободни места)
 /
НОВА ГРУПА
HIP HOP
(Beginner level)
ПОНЕДЕЛНИК-СРЕДА
17:00 - 18:00
(УПИСИ)
НАСКОРО!
ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА 20:00
(НОВА ГРУПА/УПИСИ)
/ 

Танцувајте за да бидете полни со енергија

 
#REACHOUT / Излезете надвор од вашите граници. Дојдете, уживајте и танцувајте со најдобрите.