social imagesocial image
БЛОГ

#ЗдравјетоПредСе #СпортувајЗаДаБидешЗдрав

BRAKE A LEG заедно со AQUA DANCE CLUB и Eat The Beat - Dance Studio се одлучивме да направиме заеднички тренинг на отворено како поддршка на сите танцови клубови Македонија и да ја подигнеме јавната свест дека спортот е здравје, а не маските.

Прочитај повеќе

Настап на кошаркарски натпревар

Нашите прекрасни девојки во поддршка на Македонската кошаркарска репрезентација во дуелот со Естонија.

Прочитај повеќе

Вежби за моторика на часовите по танцување

Вежбите за моторика на часовите по танцување се исклучително важни за правилниот раст и развој на дечињата

Прочитај повеќе