social imagesocial image
БЛОГ

Брејк а Лег - организатори на Европското првенство во ХипХоп 2022

Оваа година, Скопје е домаќин на ова првенство (IDO European Hip-Hop & Boogie Championship 2022), кое ќе се оддржи од 01.07.2022 до 05.07.2022 во Ист Гејт Мол и СЦ Јане Сандански.

Прочитај повеќе

Македонија домаќин на Европското Првенство во ХипХоп 2022

Одлични вести за сите хипхоп танчари во Македонија , Македонија ќе биде домаќин на Европско во ХипХоп.Македонската публика ова лето ќе може да ужива во инзвонредни хипхоп перформанси кои ќе ги гледаме на Европското Првенство во ХипХоп кое ќе се одржи од 1ви до 5ти Јули во Спортскиот Центар Јане Сандански.

Прочитај повеќе

Загревањето како важен елемент во тренажниот процес

Правилното загревање на тренинзите по хипхоп танц е исклучително важно за развојот на децата.

Прочитај повеќе