social imagesocial image
БЛОГ

Загревањето како важен елемент во тренажниот процес

Правилното загревање на тренинзите по хипхоп танц е исклучително важно за развојот на децата.

Прочитај повеќе

Започнува новата танц сезона во Брејк а Лег

Нашите дечиња од Аеродром и СЦ Борис Трајковски се подготвени за почетокот на новата танц сезона.

Прочитај повеќе

Одлични вести: Продолжуваме со хип хоп тренинзи во сала!

По долгата пауза предизвикана од рестриктивните мерки за заштита од корона вирусот , конечно продолжуваме со тренинзите во затворен простор.

Прочитај повеќе