social imagesocial image
БЛОГ

Загревањето како важен елемент во тренажниот процес

Правилното загревање на тренинзите по хипхоп танц е исклучително важно за развојот на децата.

Прочитај повеќе

Започнува новата танц сезона во Брејк а Лег

Нашите дечиња од Аеродром и СЦ Борис Трајковски се подготвени за почетокот на новата танц сезона.

Прочитај повеќе

Важноста на тренажниот процес за развојот на децата

Тренингот е сложен и систематски процес кој е составен дел во едукацијата од областа на секој вид танц. Тренерот е должен да го спроведе тренингот со добро познавање на методите, задачите, постапките и целите на тренажниот процес.

Прочитај повеќе