social imagesocial image
БЛОГ

Интернационален ден на танцот

Нека ни е среќен светскиот ден на Танцот. Танцувањето значи среќа , мотивација , креативност , дисциплина, другарство. Танцот не е причина за болест, туку најважниот фактор за градење на здрава нација и здрави генерации.

Прочитај повеќе

#ЗдравјетоПредСе #СпортувајЗаДаБидешЗдрав

BRAKE A LEG заедно со AQUA DANCE CLUB и Eat The Beat - Dance Studio се одлучивме да направиме заеднички тренинг на отворено како поддршка на сите танцови клубови Македонија и да ја подигнеме јавната свест дека спортот е здравје, а не маските.

Прочитај повеќе

Настап на кошаркарски натпревар

Нашите прекрасни девојки во поддршка на Македонската кошаркарска репрезентација во дуелот со Естонија.

Прочитај повеќе