Започнува новата танц сезона во Брејк а Лег

Нашите дечиња од Аеродром и СЦ Борис Трајковски се подготвени за почетокот на новата танц сезона.
Тие се пресреќни што по месец и пол се гледаат со нивните другарчиња и ќе можат повторно да танцуваат и учат нови хипхоп кореографии.
Сите кои се заинтересирани за уписи слободно може да не контактирате на 070 207 206 или на нашата фејсбук фан страна.
Групите се поделени по следните старосни категории:
- Мини 4-7 години
- Деца 8-12 години
- Јуниори 13-17 години
- Сениори 18+