Летна „hiphop dance“ програма во Брејк А Лег

Не постојат помалку или повеќе талентирани деца туку постојат пристап, знаење и правилно применети методи од страна на тренерот.

Вежбите за моторика се најважни за растот и развојот на децата, особено во време на експанзија на онлајн активности.
Покрај правилниот раст и развој , танцувањето ќе придонесе за подобра координација, самодоверба и социјализација , а притоа детето ќе ужива слушајки ги омилените hiphop песни.

ЛОКАЦИИ: Аеродром и СЦ Борис Трајковски

ВОЗРАСТ:

-Мини 4-7 години
-Деца 8-12 години
-Јуниори 13-16 години
За повеќе инфо пишете ни во инбокс или јавете се на 070 207 206.