BLOG

Супер старт на новата сезона 😍❤

Нашите дечиња од Аеродром и СЦ Борис Трајковски пресреќни што по месец и пол се гледаат со нивните другарчиња

Opširnije

Летна „hiphop dance“ програма во Брејк А Лег

Не постојат помалку или повеќе талентирани деца туку постојат пристап, знаење и правилно применети методи од страна на тренерот.

Opširnije