Супер старт на новата сезона 😍❤

Нашите дечиња од Аеродром и СЦ Борис Трајковски пресреќни што по месец и пол се гледаат со нивните другарчиња 


#брејкалег
#танцувајзадабидешздрав

Категории

Пребарување

Тагови