social imagesocial image
БЛОГ

Кои се придобивките од танцувањето?

Социјализација и тимска работа, координација, флексибилност и подобрена моторика, подобрена издржливост, сила и мускулен тонус, подобрена функција на белите дробови и срцето

Прочитај повеќе

Нова хипхоп група за дечиња на возраст од 8-11 години

Поради огромниот интерес за хипхоп танц, од 15.05.2021 започнуваме со уште една нова група за дечиња на возраст од 8-11 години.

Прочитај повеќе

#ЗдравјетоПредСе #СпортувајЗаДаБидешЗдрав

BRAKE A LEG заедно со AQUA DANCE CLUB и Eat The Beat - Dance Studio се одлучивме да направиме заеднички тренинг на отворено како поддршка на сите танцови клубови Македонија и да ја подигнеме јавната свест дека спортот е здравје, а не маските.

Прочитај повеќе